DagX

I torsdags var vi ju som sagt på DagX-mässan. Mellan klockan 10 - 13 sprang vi runt och facinerades, inspirerades och informerades av det som de många utställarna bjöd på.

Helt fantastiskt vad folk är kreativa och skapar snygga och praktiska saker alltså. Några favoriter var ett plattångsställ för att slippa fula brännmärke på sminkbordet, behågalge och linnen där säljarna själva ritat motivet (det jag har på mig på tidigare inlägg).


Dansgäng som uppträdde.


Life Ticking UF var återförsäljare av Knokk-klockor. Blev man sugen på en eller? JA!


Efter mässan vandrade jag och Vickan och tod bussen in till stan för shopping. Mycket blev det - indeed. Plånboken gråter men jag är nöjd!

Björn R

Sitter och lyssnar på Björn Rosenström. Det är sommar det! Får en bild i huvudet när vi sitter i bilen med nervevade rutor och spelar och sjunger högt som tusan "Vi ska på Hultsfredsfestivalen, jag ska skrika mig hes och vara full och gaaaaaaaalen". Woho - peppa sommaren. Den ska bli awesome!

Men för att komma någonvart måste jag lägga ett kol på både övningskörandet och sommarjobbssökandet. Med det förstnämnda tog jag ett steg framåt idag då jag körde ut till stugan och inte alls kände mig nervös. Det gick jättebra och för första gången kände jag ärligt talat att jag hade full kontroll. Så nu jäklar kör vi så det ryker! hehe..

Ikväll tänkte jag hänga med min bästa pingvinis och kolla film och bara mysa. Alla som ska till AfterSkiin får ha så jäkla kul! Hade också hängt med om jag inte knaprat piller mot sjukan och haft en filmkväll med F på G! Så see you next time =)


Vårmarknad + sol = omöjlighet?

Idag är det dags för Ljungbys årliga vårmarknad. Det är alltså återigen dags för violkarameller, munkar, speciella dofter, hantverk och bandtröjor. Återigen borde det också vara för oväder. Det är nämligen någonting med Ljungbys marknader. Det är aldrig fint väder. På julmarknaden är det inte snö. På höstmarknaden ösregnar det. På vårmarknaden blåser det och är kallt. MEN, idag är det fint väder! Solen skiner och det ser ut att kunna bli en fin vårmarknad i år.

Så efter skolan drar jag ner dit och kollar runt. Shoppade upp alldeles för mycket igår så jag ska inte ens köpa violkarameller (mina absoluta favoriter) .. men det är alltid mysigt att bara gå runt och strosa =)

Super-dooper


DagX var super. Hela dagen var super. Superbra.
Tell u more later!

Sjukt irriterad

Jag blir galen på detta. Har varit mer eller mindre förkyld sen i höstas känns det som och förra måndagen bröt det ut på riktigt. Jag stannade hemma från skolan måndag - onsdag och under de dagarna hade jag lite feber på måndagen men sen kände jag mig mest stel och sjuk. På torsdagen gick jag till skolan igen och på fredagen gick jag bara halva dagen eftersom jag kände mig febrig. 

På fredagskvällen var det dags för 24-timmars bandy och jag ville inte svika laget så jag var med i alla fall. Grymt kul hade vi men resultatet av mitt tappra försök att spela gav dåliga konsekvenser för min kropp. Redan på kvällen (innan midnatt) började jag tappa rösten. När vi åkte därifrån (kl. 05.00) kunde jag knappt få fram ett ljud. Jag hade inte ont i halsen utan var bara hes. Den konstiga hesheten höll i sig tills igår då jag kunde prata en del. 

I måndags gick jag till vårdcentralen för att kolla halsen och fick diagnosen halsfluss (fastän jag inte hade ont i halsen). Jag fick pencilin som jag ska äta i tio dagar. Gick till skolan ändå igår för att göra engelskaprovet men gick hem efteråt. Idag har jag också varit hemma och faktiskt kännt mig värre än innan och haft ont i halsen. Är inte det konstigt? Näsan rinner som en läckande kran och jag snyter mig var 5 minut utan resultat. Ont i halsen har jag även haft en stund idag. 

Så vad ska man göra? Skulle jag låtit bli att gå till vårdcentralen och fått det jäkla pencilinet? Skulle jag gått till skolan och struntat i att jag kännt mig lite krasslig? Skulle jag stannat hemma och inte försökt gå till skolan? Ingenting verkar hjälpa. Jag är sjukt trött på att vara sjuk nu. Missar en jäkla massa i skolan och kommer ligga efter som tusan tillslut. Förlåt att jag klagar som en gris men fy fasen vad jag är trött på det här!

"Hej jag lever-inlägg"

Nej, jag tänker inte be om ursäkt för dålig uppdatering. Det var ett av mina "löften" när jag startade bloggen att bara blogga när jag vill och när jag håller på att få iordning bloggen så vill jag inte blogga. (Hehe, fick in ordet "blogg" 4 gånger där) Men om någon undrar varför det går trögt så är det för att jag vill få ordning på den först innan jag börjar skriva igen =)

Har för övrigt köpt energi/tröst-godis idag. Det pga att:
- Fackuppsatsen ska in imorgon. Jag har typ hälften kvar.
- Det är en del läxor och ett prov i veckan som behövs göras o pluggas till. (En mediaelev är inte van vid läxor..)
- Det behövs tränas inför 24-timmars på fredag.
- Har gett en shoppingdag (som kommer bli skitkul) till Sandra i födelsedagspresent som sker på onsdag. Så det hinns inte med så mycket nödvändigt den dagen.

Så inför veckan lär godiset behövas. Tur att det är så gott! :D

Bloggen under konstruktion..

.. om ni undrar varför det ser allmänt rörigt ut!

KALABALIK är på G!

Första träningen med KALABALIK idag gick kanon. På plats: Malin, Fanny & Sofia. 3 av 6st så nu får ni andra ligga i hårdträning. Ni ligger 2,5 timmar bakom oss, hehe.Passningar, skott, match - som vi kämpade. Kanske inte syns på bilderna, men vi sprang och hade oss faktiskt också! ;) Så tro inte att vi inte tar det här seriöst. Liv och död var det här. *blink*
Stentuffa!

Känner på mig att 24h kommer bli toppen! Totally awesome, precis som vanligt =) Så se upp allihopa för KALABALIK är på GÅNG!!


PhotomirrorTvå underbara år ♥Två år med världens bästa pojkvän! Du är bäst hjärtat. Älskar dig! ♥ Forever, eller hur? =)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Vårkänslor

Åh vad härligt det var att cykla till skolan idag! Det var vår i luften, vår i marken, vår i allt. Himlen var klarblå, solen sken och det fanns knappt ingen snö kvar på vägen. Det gick att ta sig fram som vanligt igen, haha. Jag kände mig så sjukt lycklig och lycklig är väl det minsta jag känner när jag är på väg till skolan. Låt oss hoppas att det fortsätter åt det här hållet nu så man kan ta fram skinnjackan, slänga undan vinterjackan och bara njuta av härligt väder!

benevolent designer

Vi fick i läxa till morgondagens engelskalektion att göra ett personlighetstest och sedan presentera det inför klassen. Jag hittade en riktigt bra sida som jag tycker ni ska gå in på. Det var inget sånt där vanligt test man gör för skojs skull. Nej detta var bra och intressant.


Oväntat nog blev jag "benevolent designer" = generös/välvillig designer. Designer är det sista jag tycker att jag är men efter att ha läst om varför jag skulle vara det så förstår jag varför. Trots att det var en aning svårt att besvara frågorna, kom på mig själv att inte riktigt veta vad jag tycker, så stämde säkert 80% av de 21 förklaringarna. Ta dig tiden och testa dig själv - det är värt det!

Amor Vincit Omnia

= kärleken övervinner allt.