Sommarens rödaOh, jag glömde nämna att jag ätit årets första jordgubbar.

UNDERBART!

Plugg på matta


Helt okej plugg ändå

Dagarna börjar se konstiga ut. Halva tiden skiner solen, andra halvan regnar det. Kom hem efter skolan varm som tusan efter massa kläder och tunga läxböcker. Fick syn på ett gott erbjudande i dagens Hemköpreklam; Ploppstrutar 6-pack för 20kr. Absolut tänkte syster och jag och i nästa sekund satt vi på moppen i full fart ner för backen till affären. I kassan visade det sig att glassen (för ni har fattat att det handlar om glass va?) egentligen bara kostade två guldpengar om man hade medlemskort. Jaha tänkte vi, surt. Men jag lovade henne att skaffa kort och vi fick köpa våra godbitar för superpriset ändå. Imorgon ska jag lämna in ansökan om ett kort - jag håller ofta det jag sagt (även gällande sånt här menar jag). Och dessutom är det ju vuxenpoäng med kort! hihi. Sammanfattningsvis: Vi fick vår glass och vi var glada! :D

FotodagSom min kära vän sa: Jag längtar till imorgon. Sofia och jag hoppar på tåget mot Bankeryd för en dag full av foto. Vi ska nämligen besöka Scandinavian Photo's Tjejkväll. Kolla in den här sidan för mer info. Ska bli grymt kul och känner på mig att dagen kommer vara fullproppad av inspiration. Ännu bättre är att tv4vädret säger att det ska bli sol över Jönköping imorgon. Totally awesome!

Lasse mannen - here we come!En av sommarens förmodliga höjdpunkter är bokad och klar. Lars Winnerbäck i Västervik med bästa vän. Hur bra kommer det bli? SJUKT BRA!!

Fredag i StockholmDagen idag bjöd inte på lika bra väder. Men whatever, shopping for the win idag igen. Det är väl så det ska va? =D Idag besökte vi förutom modebutikerna även Stockholms utbud av Secondhand. Både ris och ros enligt min åsikt men betydligt bättre än lilla Ljungby.

Så vad händer ikväll då? Hade Sandra vart ett par år äldre hade klackarna åkt på och vi hade tagit tunnelbanan till Collage. Jag menar, alla som läst Kenzas blogg har väl någon gång kännt sig lite småsugen på att dansa där en natt? Det har i alla fall jag. Men den här fredagskvällen spenderar vi inne i lägenheten framför Avatar med chipspåsen i näven. Men nästa gång, mina 18-åriga vänner haha, så är det utekväll för hela slanten som gäller!

KungsträdgårdenMan lär sig något nytt varje dag. Idag lärde jag mig vart en av Stockholms finaste platser så här års ligger. Kungsträdgården. Två alléer av körsbärsträd i full blom med en levande fontän i mitten. Att stå där i allén var som att stå under ett skimrande tak av väldoft. Riktigt vackert för både lukt och syn. Så befinner ni er i huvudstaden under körsbärsträdens tid - marsch mot Kungsträdgården. Ljuvligt! 

Mot huvudstaden!Klockan 18.00 tuffar vi tillsammans med tåget upp mot huvudstaden. Långhelgen är nämligen tänkt att spenderas där med mami och syster. På schemat står, då vädret "tyvärr" nog inte tillåter annat, SHOPPING!♥ hihi. Awesome? Totally =)

Sommarens 9 bästa dofter


Bilder lånade från google.

1. Grillat
2. Nyklippt gräs
3. Os från glasstorgets hembakade våfflor
4. Avgaser från båtmotorn
5. Jordgubbar
6. Havet
7. Camping
8. Solkräm
9. Blommor från midsommarkransen


Dagens planer

Från att ha varit en väldigt lugnt och ointressant torsdag förvandlades den snabbt till en proppfull dag. Det är tur att jag slutar redan klockan 2. Hur ska jag, som aldrig gör speciellt mycket om dagarna, klara av en fullspäckad dag efter en lång skoldag.. *hopplöst* ( nä, nu överdriver jag :D ) Jag behöver fan mer att göra!

Saker som skall fixas idag är bland annat födelsedagspresent till farmor som fyller år imorgon, ett besök på Röda korset och sedan måste jag fixa ett nytt pass. Mitt har äntligen gått ut (ja, då menar jag äntligen och ni skulle förstå om ni fick se bilden som "pryder" det) så inför höstlovets, ev. sommarens, planer behövs nu ett nytt. Fy - hatar att ta sådana kort. De lyckas alltid bli grymt fula. Ska fasen gå till frisören innan jag ska ta kort till körkortet - det kortet ska ju flashas tusan med sen, haha! :D

26 ♥Jump for love!
Jag är lycklig med dig.


Blåsippa


Ute i backen stårSöndagen bjöd på en färd till Målaskogsberg - Smålands blåsippe-paradis. Eller snarare vitsippe-paradis. Jag har aldrig sett så många, och så stora, vitsippor i hela mitt liv. Blåsipporna sjöng tyvärr på sista refrängen men vi lyckades hitta några och fånga dessa på bild. Sjukt vackert var det! Härlig dag for sure - nu ska jag käka laxpasta, mums!  ;)