UnoSå där lagom i kylan tänkte jag slänga upp första bildbomben från Kanarieöarna. Fy sjutton vad jag skulle vilja åka dit igen alltså - nu, på en gång! Det var riktigt härligt och ett resmål jag skulle rekomendera. Det verkade som om det fanns något för alla där. Vi var på ett lugnt ställe där det inte hände särskilt mycket. Vårt mål med resan var helt enkelt att ta det lugnt och inte göra så mycket och det var precis vad vi gjorde. Vi solade, badade och åt. I rangordning skulle det kanske stå åt, solade och badade istället, haha.


Från planet. Satt precis vid ett fönster och det var riktigt häftigt att se landskapen där nere från så höga höjder. Klippiga berg, stora åkrar och en jätteval som följde efter planet :o Eller just det.. det var ju flygplanets skugga..


I'm flyyyying!


Framme utanför Seaside hotel Sandy Beach. Vilken känsla att gå på planet i typ 3 grader och kliva av i 26!!


Incheckning.


Hotellets innegård. Under de stora vita parasollen låg matsalen så varje måltid var utomhus. Hur skönt?! :)


Poolen, baren, solstolarna..


Vi bodde på nedervåningen och hade därmed en egen terass. Utanför låg en stor gräsmatta där det växte stora palmer.


Förutom att det istället för våra granar växte palmer överallt växte det också kaktusar där. Vilt! Nä, jag har aldrig sett det förr.. Jag tycker det är jättehäftigt. Alla träd och stora växter som växte där är sånt som vi har hemma som miniatyrer i krukor. Kaktusarna växte till och med som buskar. Nej, jag kan inte släppa det.. ^^


Happy!Slut på del 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback