Destination summer

Jaha nähe, nu drar jag till en veckas sommar. Känns lite lagom gött så där när det regnar och är kallt här hemma. Hihi. Ha det fett - det ska jag ha!

SEE YOU LATER!

Girl in a suitcaseI lägenheten är det full rulle, alla stökar som om det vore jul
Kläder flyger hit och dit, den här ska med och den där är ful.
Glöm nu inte packa suiten, inte kul att ligga naken på playan
då kommer spanjorerna skratta, ungefär som åt han hipp hipp Kajan.
Själv sitter jag och nynnar till Grön Dag, och oroar mig inte ett skvatt
inte ens om det skulle vara så att, min mage för stranden ej är tillräckligt platt.
Fast även om det vore så, är det inget problem,
då får jag i alla fall inga soleksem.
Jag kunde i stället spendera dagarna i restaurangen där jag allting får,
för med all inclusive skulle allting ingå.
Aningen farligt för mig, matvrak som jag är
men jag kan inte hjälpa, att Philip inte är den enda som får mig kär.
Nu ska jag sluta med detta fåniga rim och återgå till packet,
idag köpte jag föresten en ny pocket.

Ps. Bilden är bara för att visa att Nej Fanny, du kan inte följa med i min resväska... ;)

Thai goodbaiNyss käkat lunch med mina brudar Fanny & Sofia. Lite "sista måltiden" innan vi drar på olika håll för att få ut max av våra höstlov. Därav min fyndiga rubrik, hahhaha. 

Fasen alltså, nu är det nära! Imorgonbitti (närmare klockan 4) drar vi mot Götet och hoppar på planet som lyfter vid 8. Det ska bli så otroligt gött. Fick ett sms av Vickan där hon frågade om jag är nervös inför flyget men jag har faktiskt inte kännt av flyrädslan så mycket än. Lite började jag dock fundera över det när Emmy berättade om sin noja över terrorister på planet mot London som hon stiger på i eftermiddag. Men äh, det ska nog gå bra =) 

Ska iväg till skolan nu för att ta ett sista goodbye innan jag lämnar den för över en vecka... Nä, jag ska göra ett sketet matteprov men det är väl lika onödigt det. Sen ska jag svänga förbi stan och handla lite tuggummi, en tidning och annat smått intför resan. Efterlyser även en måste-läsa-bok som jag kan fördriva tiden med så har du någon, kom gärna förbi med den! =)  

Some awesome shitSitter och filar med projektarbetet. Shit vad mycket jobb det är med det egentligen. Men det är kul. När det går bra... hehe.. Hinner inte berätta vad jag gör men eftersom det innehåller musik bjussar jag på en jädra bra version av en redan jädrans bra låt som jag fick öronen på för några dagar sen. Lyssna stämmorna i den lugna biten. Gryyymt! Så press the picture och njuuuut!


Fem


Men.. jag skulle ju inte ha så mycket med mig... Varför blir det alltid så? ;) Observera att jag skrev paclista, haha!

Nu är det nära! Nästa vecka vid den här tiden ligger jag på en strand och har det förhoppningsvis sjukt gött. På fredag, om ynka fem dagar, tar vi morgonplanet till Cran Canaria och landar på Playa del Inglés runt lunchtid för en veckas sommar. Det ska bli en vecka full av sol, bad, fotograferande, nya upplevelser, ny kultur och slappande. En helt okej blandning enligt mitt tycke! :D Hoppas att Gran Canaria nu är så fint som alla säger och att vi får bra väder, det blir ju roligast då. Fast skulle vi ha oturen med oss är plan B redan uttänkt av matvraket inom mig. All Inclusive på hotellet = sjukt mycket god mat = ÄTA! Så kommer jag rullandes hem som en vit boll vet ni att "vi inte alls hade tur med vädret", haha.

Högskoleprovet = Drygprovet

Precis hemkommen från Högskoleprovsdagen på skolan. Snacka om svårt prov alltså, kände mig totalt blåst. Dessutom var det så ortorligt drygt att jag höll på att slumra till på svenskadelen. Plötslig återstod 10 minuter av tiden och jag tvingade upp ögonen och skummade igenom sista texten i räserfart. Fyrtio nya helkonstiga ord fanns med på detta ORD-provet och här har jag faktiskt mediaprogrammet att tacka då det enda ordet jag var säker på var copyrighter ;) Chansningarna är mina bästa vänner idag så efter en dusch ska jag surfa in på studera.nu's hemsida och rätta mina svar. Ska bli intressant... ;)


LördagsskolaHar jag gått och blivit galen eller överdrivet pluggsugen? Om några minuter hoppar jag på cykeln och beger mig till älskade Sunnerbogymnasiet för en heldag plugg. Varför? Det är nämligen dags att skiva högskoleprovet. Har förberett mig genom att skriva ut gamla omgångens prov och vad jag hunnit bedöma krävs det ett mirakel för att jag ska få något så när som ett bra resultat, haha. Av bilden ovan, som förutom är gjord efter Jasmines beskrivning av animation, framgår att ORD-delen är min största fruktan. Vad betyder egentligen Kakofoni? Ockra? Indolens? Och den största frågan: Va fan ska man kunna dem för? Äsch, det ska nog gå bra. Jag ska i alla fall göra mitt bästa! =D

Håll tummarna nu friends!

Jumpin' Jack Flash

Dags att bänka sig framför televisionen och se vad denna störtsköna tjej har att bjuda på ikväll. IDOL må vara omtalat som överskattat och dåligt men jag tycker det är lika spännande varje gång. Särskilt när artister som Linnéa, som gör sin egen version av varenda låt hon får, är med och sätter sin prägel på programmet. The Beatles-tema lät väl kanske inte jätteintressant vid första looken i tidningen i morse men bredvid Linnéas namn stod titeln Help och det ryckte genast lite i mungipan. Låten är grym, Linnéa är grym - no doubts.


Hola!Nej nu kan jag inte hålla mig längre. Att blogga måste vara något slags smygbehov. Fastän jag gång på gång lagt ner min bloggkarriär så lyckas den ändå så småningom smyga sig på och få mina fingrar att krypa. Nu är den här igen och jag kan inte låta bli att skriva ett litet inlägg. Bra eller dåligt? Det återstår att se. Återigen har jag pillat med headern tills jag mår illa så jag lägger den på is för ett tag och låter den se ut som den gör. Knapparna i menyn ska också länkas till rätt källa, så tills jag lärt mig hur den lilla funktionen fungerar får det se ut som det gör. The point is - I'm back!