What a helg!

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra helg. Det har jag. Den har varit fullspäckad och hur bra som helst. Sovmorgonen idag var riktigt go och behövlig men oj vad värd den var! Helgen började i fredags, klockan 19.03, när jag stämplade ut efter ett elva timmars pass på jobbet. Vi åkte ut med båten och gottade oss på en brygga hela kvällen.

I lördags hade jag fått instruktioner från Vickan om att vara redo att åka klockan 9. Destination: okänd. När jag satt mig i bilen fick jag reda på att vi skulle till polkagrisarnas stad, nämligen Gränna! Där strosade vi runt i alla polkagrisbutiker, gick de 243 trappstegen upp till Grännaberget och fikade, tog färjan över till Visingsö och åkte med häst och vagn på en rundtur. Gränna alltså, sån himla mysig stad! Verkligen något att rekomendera! Dagen avslutades med en trevlig, mysig och pratglad födelsedagsmiddag hemma hos tvillingarna Gustafsson som fyllde 19.

Gårdagen spenderades på Liseberg med Elin, Bella och Lisa. Det blev en favorit i repris från förra året med många åk, fint väder och hysteriska skrattanfall. Åh vad jag älskar när det kittlas så där hysteriskt i magen att man inte vet vart man ska ta vägen. Det är både härligt och hemskt på samma gång, haha. Vid elva tiden rullade vi in i Ljungby igen, nöjda och trötta efter en heldag. Jag tror aldrig att man blir för gammal för Liseberg. Kanske att jag hade en tendens att bli lite mer illamående än förut men det är ju minst lika roligt med allt kill i magen, hihi!

Så en lång helg krävde en lång sovmorgon. Men som sagt - det var det värt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback