Dream it, wish it, do it

Så, kompisar! Hur är läget? Sist jag skrev var det två veckor till festival, nu är det mindre än en. Vad har hänt sedan sist? Vi har börjat komma iordning i huset. Nu är det bara det där onödigt nödvändiga som ska upp som gardiner och tavlor och sånt. Men det kommer. Det är underbart med trädgård och uterum (min favorit). Sitter just nu ute på gräsmattan i solen och bara njuter. Trivs riktigt bra! Förra veckan firade jag student och tittade på bal. När internet har flyttats hit till huset ska jag bjussa på lite bilder som jag knäppte, men det tar tydligen sin tid... Jag har de senaste dagarna varit ett troget Sverige-fan i soffan framför fotbolls EM. Det är ju så himla kul med sport! Trots att de inte gick vidare.. Men vilket snyggt avslut de gjorde igår ändå! Lyckades förvärra min öronskada för ett tag sedan så har också varit lite nere och sådära orolig de senaste dagarna. Men jag har så mycket kul att se fram emot nu så jag hoppas att jag kommer in på lite andra tankar. Jag kanske slutar tänka helt, det vore ju det allra bästa för en övertänkare som mig, haha. Nähä, var det något mer jag tänkte berätta om? Hm... Nepp. Det får bli bra så. Fast det kanske är värt att nämna...; Efter stängningen idag på jobbet så tar jag SEMESTER!! :D Stay tuned!


So what's the dream?


Partyrocker's in the house!

Inatt, runt halv 4 för att vara exakt, fick jag ett samtal, trevligt nog för att svara på, med informationen om att Philip var påväg hem från Sweden Rock. Sov ganska dåligt inatt och det har säkert med att göra att det var första natten i det nya huset, men när jag fick Philip bredvid mig så blev det på nått sätt lite bättre =) Vi är som två pusselbitar som passar bäst tillsammans. Det är fint det! hihi. Fick höra lite om festivalen och oj vad sugen jag blev på att själv festivala. Det är tur att det inte är så långt till Peace and Love. Nästan prick två veckor. Då ska jag ju prova på att jobba som funktionär också och det ska bli spännande! Vet inte riktigt exaktvad det är jag ska göra så det får bli en överraskning. Kul ska det bli med festival i alla fall - no expectations.... ;)

Tre bilder från Peace and Love 2011. Snart är vi där igen!

It's all good

God afton!

Nu sitter jag här igen framför datorn, alldeles försent, om ni frågar mitt huvud. Men jag måste bara få konstatera att det har varit en bra dag. Trots en lång elvatimmars jobbdag med mycket folk i butiken och trött humör så skriver jag ner tre positiva saker för dagen. För det första så fick jag ett sms av Matilda som löd "Jag kom in på Show och Musikal!!! Gaaaahhaa :)". Herregud, blev så glad för pinglans skull att jag nästan tappade frukostmackan när jag snabbt slängde fingrarna på mobilens G-R-A-T-T-I-S-!-!-!-!-:-)-:-) knappar! För det andra småsnackade jag med en tjej som jag inte pratat med på jättelänge. Ni vet, (och nu talar jag till alla er kassörer) när man har en kund i kassan som man så väl vet vem det är men som man inte har pratat med på länge, men som man är osäker på minns en själv lika väl. Då är det så svårt att veta om man ska säga något eller inte. Man liksom "Kommer hon ihåg mig?" "Minns hon att vi brukade leka med varandra när vi var små?" "Hur -nära- kan vi prata nu?". Men så börjar personen prata med en som om det vore igår vi umgicks. Åh, jag älskar sånt! Blev helt varm i hela kroppen. Den tredje och sista "saker-som-var-bra-idag-punkt" var vår girls night in hos Bella. Käkade lite mat, kollade på film och pratade om Peace and Love. Fick höra lite från grabbarna också som är på Sweden Rock och gissa om jag blev ännu mer taggad till v.26? Det ska bli kul!

Nähä, nu ska jag bädda ner mig. Imorgonbitti börjar flytten till Bästisgatan! Men först ett avsnitt av "Frestad". Jag är fast...


100 days left

Lagom till "100-days-left" kan det väl vara på tiden att släppa bomben, på riktigt. Lyssna på detta:

JAG SKA ÅKA TILL NYA ZEELAND!!

Det är nämligen såhär...
I september hoppar jag på planet tillsammans med Sofia för att styra kosan mot en höst full av äventyr. Eller inte bara en höst, utan faktiskt hela 8 månader. Planen är att jobba, resa och ha the time of our lives! En resa, en dröm att se fram emot och det är vad jag gör. Förväntningarna är höga men ändå vet jag inte alls vad det är jag kan förvänta mig. Lite spänning i vardagen kanske man kan kalla det. Eller en helt ny vardag. Ett äventyr är vad det är i alla fall och det ska bli så himla kul!! Så nu börjar nedräkningen på riktigt. 100... :)

Adventure - here I come!