Hundvännen Malin?

Det här inlägget är till alla er (Sandra, Mamma, Philip, Fanny...m.fl) som höjde på ögonbrynen när jag berättade att jag leker med familjens hundar. Mest till dig Sandra, du trodde väl aldrig att din syster skulle bli hundvän tillslut? ;) Men så är fallet! Eller.. hundvänligare kanske jag ska säga.. Tro inte att jag kommer pusha på dig i beslutet att skaffa en stor hund i framtiden. Det kommer jag inte. En snäll i så fall. Jag bestämmer. Anyway. Här har ni beviset:

 

Det här är Frankie. En söt liten vit boll på 5 år. Jag vill kalla honom fotbollsspelarn för fotboll är precis vad vi leker med honom. Han kan inte bita i sin boll (eller kunde, nu är det dålig luft i bollen så han har klurat ut ett sätt) så han lägger huvudet över bollen och morrar så fort man försöker peta bort den. Så man kan dribbla lite boll med honom, han morrar och är nöjd. Så här ungefär. 
 
Den här donnan heter Jess. Collie, 5 år hon också. Hon blir lätt sotis på Frankie så det gäller att klappa på henne och kalla på henne lika mycket när man ska ropa på Frankie, så blir hon också nöjd. Hennes favorit är apport med sin gul/röda volleyboll. Hon rullar ner den för kullen, man sparkar iväg den och hon hämtar den. Om bollen råkar rulla ner för kanten av kullen så måste hon hämta den. Men det är inte alltid hon vill det. Ger man då sin uppmärksamhet till Frankie så tar det inte lång tid förrän bollen är tillbaka. Lite sotis var det ja ;) 
 
Så där ser ni - det går framåt. Trodde ni aldrig va :)  

Kommentarer
Postat av: Sandra

As cool!!! nu ska jag skaffa mig en stor hund och du får inte vara med och välja;) eller kanske vi får se:) det är as bra att du typ har kommit över din hund rädsla och jag blir så avundsjuk att du får springa runt och leka med hundar medans jag sitter och gör massa skolgrejet:( men det är bara 9 månader kvar och då slipper jag detta!!
ps. beställde min balklänning igår:D puss<3

2012-10-09 @ 10:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback