Adrenalin i Queenstown

Som rubriken lyder har vi besökt populära Queenstown och fått oss en rejäl adrenlinkick. Sedan resans start har vi haft canyonswing på våra bucketlists. Om bungyjump har vi haft samma tankar: Inte med på våra bucketlists. Något hände när vår vän Annie la upp sin bungyvideo på facebook när hon hoppar i Queenstown och vi blev lite sugna på att kanske skriva till det på listan. Kanske. Sedan dess har vi hållt på och vela, fram och tillbaka, om vi skulle våga eller inte. Canyonswing har vi varit helt eniga om men bungyt har som sagt varit lite ovisst. Så kom vi till Queenstown...
 
På vår camping träffade vi två görgoa göteborgare som bokat tid för bungyjump. Det pirrar till i magen och vi bestämmer oss för att boka åskådarplatser till deras bungy och egna swingtider senare samma dag. Vi åker dit och ser tjejerna hoppa och det ser sjukt häftigt ut! Tyvärr räcker inte mitt mod riktigt till så vi åker vidare till swinget utan eget bungyhopp. Senare, när jag inser vad canyonswing faktiskt är, förstår jag inte hur jag kunde tveka inför bungyt. Herrej-vlar vad sjukt!! KLICKA HÄR så får ni se ett klipp på vad canyonswing är. Som en jättegunga med ett sjukt fritt fall. Anyway. Något hände efter swinget; jag fick lite nytt mod. Därför åkte vi tillbaka till bungyt och detta är vad som hände: 3-2-1-BUNGY!
 
Åh vad glad jag är att jag bestämde mig för att göra det ändå. Var en sån sjuk häftig känsla att bara slänga sig ut helt fritt. What a feeling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback