Livet i Sunny

Välkomna hem till mig! Här i (numera) vita Nissan bor jag med min sambo Sofia. Ett hem på hjul, bokstavligt talat. Tänkte att jag skulle berätta lite om vårt nuvarande boende - så häng med!
 
Här har vi garderoben, full av kläder, campingartiklar och andra viktiga prylar. 
 
Framsätena fungerar fint som frukostställe och sköna fåtöljer vid läsning och chill.
 
Om kvällarna förvandlas stolarna till sängar och hela hemmet blir till ett litet mysigt krypin.
 
Faciliteterna kan variera från dag till dag. Ibland har vi spoltoa och ibland håller vi för näsan och går på bajamajan. På vissa ställen finns det offentliga kallduschar. Man får ju inte vara kräsen! 
 
Vid middagstid lagar vi mat, mer specifikt; ris med pastasås. Stormköket som vi införskaffade har varit guld värt och förser oss med gröt på morgonen och varm kvällsmat. Köpte en 5kg rissäck samma dag som vi hämtade upp bilen, enkelt och gott tänkte vi. Lyxig robinsonmat kanske man också kan kalla det. 
 
Vi äter, sover, reser, skrattar, chillar, pratar, sjunger och lever i vårt lilla mysiga hem. Det fina med ett hem på hjul är att vi kan ta med oss det överallt och det bästa är att vi kan välja vår utsikt varje dag. Så här till exempel:
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Malin och Sofia ni har det inget annat än bra. Såg hamburgarna och gudavis så gott! Kommentarer är roligt ! Ha det top och gör inget dumt med bilen igen ! Hej svejs

2013-02-12 @ 14:02:33
Postat av: Linda

Fantastiskt fin bil! Åhhh ta vara på tiden tjejer detta är ju underbart!

2013-02-24 @ 23:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback