Överraskningar i Sydney

Nu ska ni få höra en historia om när Malin kom till Sydey och fick sig en kärleksfull rejäl överraskning. Men de flesta av er som läser detta visste om det redan innan mig. Mina fina, vad ni är bra!
 
Måndag eftermiddag anlände jag och Sofia som planerat till Sydney. Tidig tisdagsmorgon skulle både Philip och Mandas plan och grabbarna från Asiens plan landa så vi hade en lång väntan på flygplatsen framför oss, cirka 15 timmar. Efter 30 minuter var vi redan rastlösa och undrade vad fan vi skulle hitta på för att få tiden att gå. En timme senare, uttråkade och utan samtalsämne, hoppade det plötsligt och väldigt oväntat fram två efterlängtade figurer bakom oss. Philip och Manda.Vilken underbar överraskning! Visade sig att de varit på plats sedan i fredags och väntat på oss! Jag blev helt mållös.
 
Men det slutar inte där. Philip hade fixat boende och sa att han hade bokat ett rum med två enkelsängar som vi fick skjuta ihop. Fine, tänkte jag, bara jag får sova nära, På vägen dit tog vi en "liten omväg", som såklart jag inte hade en aning om, och hamnade tillslut i Darling Harbour i ett rum, eller ska jag säga lägenhet, innehållandes bland annat en stor dubbelsäng och balkong med utsikt över hela Sydney. Mållös omgång 2.
 
Men det slutar inte där heller. I lägenheten hittade jag en hög med brev. Brev som mina fina kära underbara vänner skrivit och skickat ner till mig. Jag blev så rörd! Vilken lyckodag. Går inte riktigt att beskriva känslan. När det var som allra bäst så blev det ännu lite bättre ändå, hur det nu kunde gå till. Men Philip vet hur man lyckas. Överraskning efter överraskning. Åh! ♥
 
Tillsammans igen efter 6 månader. Min saknade pusselbit är på plats och det känns fantastiskt bra. Tack mina otroliga vänner, fina familjen och framför allt min fantastiske älskade Philip för den här överraskningen. Har jag sagt att jag älskar er? Tack ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback