Perfektionist


Näe, jag är nog för mycket perfektionist för att blogga oftare. Blir inte inläggen så bra som jag vill med fin bild och intressant text så blir jag varken nöjd eller inspirerad till att fortsätta. Fastän jag bara bloggar för min egen skull och för de som känner mig. Så varför blir jag inte nöjd? Antingen är det för att jag inte orkar lägga ner tid eller så är det kanske för att mina dagar nästan ser likadana ut (just nu!). Jobb - film - sova. Typ. Haha. Herregud... need a life! Nejdå, redan v.3 blir det ändringar i vardagen och egentligen har jag massor att berätta. Men... det får bli en annan gång =)

Bilden är föresten från min 18-årsdag. Vicky påminde mig nyss om att det bara är en månad kvar till min 20-årsdag. Oj oj, det är stort!

UPDATE: Åh, nu när jag tittar igenom bloggen inser jag hur kul det är att läsa om det jag har gjort. Det är som att ha en liten dagbok med både bilder och text. Kanske borde skippa de höga kraven och fortsätta ändå. Mina forna lärare, familj och vänner skulle jubla om jag insåg det. Att det faktiskt är okej att göra något utan att sträva efter perfektion och vara nöjd med det. De har alltid sagt till mig att jag har för höga krav på mig själv. Hehe..

Ny vän

Min rosa lilla Sony Ericsson bestämde sig tillslut för att låta mig uppgradera till en ny telefon. Tyvärr måste jag säga att jag önskat den i döden några gånger tidigare så att jag med gott samvete kan köpa en ny. Men den har jädra i att hållt ut ett för bra tag. Nu har dock dess plussida hamnat lite lägre och minussidan stigit så igår kände jag att det var dags. Hälsa på min nya vän iPhone. Eller borde jag kalla den Siri?