Living life

Jag har uppdaterat mig. Rejält. Från HP och PC till MacBook Pro. Har man världens bästa släktingar eller vadå? Därför händer det inte så mycket här eftersom jag sitter och pillar alldeles för mycket med min fina nya maskin och dess programvaror. När jag surfade in hit upptäckte jag att bloggen inte alls ser särskilt rolig ut i Safari-webbläsaren. I PC-datorn såg den bra ut och där hade jag Explorer så för er ser den nog okej ut. I firefox ska den nog också funka. Men som sagt, i Safari ser den helt kokobäng ut och eftersom jag har alldeles för mycket på gång just nu så kommer jag inte att göra någonting åt det på ett tag. Laddar kanske ner Firefox och rättar till en del grejer om jag har tid. Så om det ser (eller kanske alltid har sett) tokigt och tomt ut så vet ni varför =)

Vi är på gång!Nu är vi på gång! Första studentveckan är redan över och hittills har det bara varit bra. I tisdags var det riverrace i Lagaån och trots spöregn när vi snickrade det sista, åska och det faktum att vi fick bygga klart båten på stranden då vi inte kunde lyfta upp den på släpet ,så är vi grymt imponerade av oss själva. Båten flöt och vi bokstavligt talat fightade för att försöka nå andra platsen i vårt heat. Nära skjuter ingen hare men det var ett bra försök. Med tre bilder i Smålänningen dagen efter kände vi oss som vinnare trots allt!


Igår drog vi på oss fångdräkterna och laddade inför skattjakten. Med snygg outfit anlände vi till skolan grymt taggade. Vår taktik var att först kolla på listan med saker vi skulle hämta och sedan välja några var att fixa. Men adrenalinet tog över styr och istället revs listan i mindre bitar och vi fick en del var. Jag, Ola och Tezzan hoppade på cyklarna och hojjade hem till mig. Turligt nog fanns en stor del av listan någonstans i lägenheten eller huset så vi kunde fylla en bil tillslut. När tiden var ute kunde vi konstatera att vi lyckats bocka av väldigt många punkter på listan och en stund senare utropade några av domarna oss till 2a! Vi fick pris i form av en godispåse och vi var hur nöjda som helst. Dock kom det senare fram på kvällen att vi inte alls kom 2a. Domarna var tydligen inte särskilt seriösa alls och lite kunde vi ana under tävlingen då vår domare inte ens kunde bocka av våra grejer utan "kom ihåg allt i huvudet".... Lite synd då vi ansträngt oss och verkligen hämtat dit massa saker. Men så är det. Det viktigaste är att vi hade kul och jag hade hur kul som helst! Bra jobbat klassen, vi har verkligen överträffat oss själva! =)

It's time to p-p-party

Toppenskönt med långledigt! Vädret har varit kalas och ledigheten kunde inte kommit mer lägligt. Hoppas ni har haft det lika bra som jag och verkligen njutit av sommaren. Med denna bildbomb får ni se vad jag har hittat på =)Grillat på balkongen och haft skräckfilmskväll med fina vänner.Varit ute i stugan och njutit av vädret, solat och spelat minigolf. Årets första runda! Om man kan använda sig av ordet "runda" när man spelar minigolf ;) Var totalt överlägsen tills de sista banorna då min fina debut tyvärr dalade nedåt till en andraplats... Eller något sånt där ;) haha!Invigt den nya altanen med grillning med vännerna.


Och slutligen nästan badat med min nya supercoola skinkmadrass! Eller tja.. jag kände i alla fall på vattnet och madrassen följde med ner på stranden. Det är ju nästan samma sak.

Imorgon börjar studentveckorna och det betyder party! Idag är det lite drygt en vecka kvar till utspringet och tills dess ska vi ha a real good time. Känns som om stämningen stiger för varje dag och det känns jätteroligt. Vi inleder med riverrace imorgon och det ska bli sjukt spännande att se (ska inte sitta i båten). Framför allt kul att se om den håller, haha. Vi går media, hallå? Noll koll. Tiden framöver är bara att se fram emot och det är precis vad jag gör. Nu jäklar är det min tur att ta studenten!