Nördigt kul

Photobooth. Vilket roligt program! Jag får inte nog. Det är så där nördigt kul att sitta och försöka få till så många olika uttryck som möjligt. Måste ju se skitdumt ut om man skulle filma sig själv samtidigt med vanlig kamera... Haha! Det är tur att jag är så lättroad... :)

Nya kungshög


För drygt en månad sen var jag och Philip utanför Kungshögskolan och undrade vad tusan som höll på att hända. Nu var skolan verkligen i ruiner och vi kunde se rakt in i vårt gamla tyskaklassrum. Kunde verkligen den nya skolan bli bättre än den gamla med vår kära paveiljong? Igår var jag och Sandra och kikade runt på den nya skolan på deras öppna hus. Enda sedan byggarna började få färdigt skolan utmässigt så har jag varit skeptisk. Jag tycker att den är skitful! Verkligen jätteful. Olika fönster på olika höjder, olika färger, blandat träfärg och grått, nä inte alls i min smak. MEN, nu när jag varit inuti skolan måste jag säga att den är väldigt fin på insidan! Tyvärr tog jag inte med kameran så jag fotade ingenting men har ni inte varit där så åk dit och ta en titt. Riktigt modernt och fint. De olika färgerna får sin förklaring där inne och eleverna har vääldigt mycket fritt utrymme. Det är annat än de små korridorerna vi hade i paviljongen med en bänk som alla trängdes på ;) Så stort plus för insidan!

"Det var Dagens"

Igår när jag och mamma var påväg ner till staden för att gå en runda på veromoda så utbrister mamma plötsligt "Faaasen med, hoppas inte Sandra facerapear mig nu! Jag glömde logga ut från facebook..." Tror ni jag dog lite där eller? Jag höll nästan på att köra av vägen, hahaha. Dock sa hon senare, när jag hade berättat och skrattat åt det minst tre gånger, att hon såklart bara skojade och sa det på skämt. Jag lämnar det ändå öppet att tolka det fritt! ;)

Giant


Kände mig lite som Hagrid när jag gick till jobbet idag med lunchlådan i jackfickan... ;)

Maskerad, Jukebox och Grease

Mina tre dagar i Markaryd blev precis så bra som jag hade förväntat mig. Att det kan finnas så många fantastiska människor på en och samma plats förundrar mig varje gång jag är där. Maskeradbalen fick mig att känna mig som ett barn igen då vi hade en hel gympasal att dansa i. Jag gillar verkligen temafester och alla hade lyckats skapa en bra utstyrsel efter maskeradens tema Dark Carnival. Tillsammans med Johanna och Tove besökte jag ett av Markayds mysigaste ställen; caféet Jukebox "With a retro touch". Helballt! Fick se Kristiandstads teaters uppsättning av Grease där vår teaterlärare Rickard medverkade. Vilken föreställning! Oj oj oj :) Men framför allt fick jag under 3 dagar umgås med mina teaterapor. Jag måste säga det, jag saknar det!

Behind the mask


Om några minuter hoppar jag på bussen till Markaryd, folkhögskolan och mina teaterapor. Ikväll vankas maskeradbal och imorgonkväll ska vi till Kristiandstads teater och titta på Grease. Ska bli hur kul som helst!! :)

Dubbelt upp


Hälsning från en siamesmalin. Nu är det dags för ett eftermiddagspass på CG och sedan avslutar jag kvällen med ett besök på Donken med Vickan och Joffe. Askalas!

Bullfest


Ingen har väl missat att det är Kanelbullens dag idag? Ett riktigt bra påhitt om ni frågar mig. Hoppas ni har ätit en go bulle eller två. Det har i alla fall jag! :)