Muffinsbak

Slängde ihop några chokladmuffins efter maten. Skulle bli sånna där kladdmuffins men receptet var nog för vanliga muffins. Tur för mig att jag åt så mycket smet innan jag slevade upp dem så att jag fick lite kladd ändå! =)

Day off!

Idag är jag ledig hela dagen. Sitter och tittar ut på ett, för omväxlings skull, soligt väder och funderar på om jag ska gå ut en runda. Det är väl konstigt; När det regnar klagar man på att man inte kan gå ut och när det väl är soligt så velar man ändå. Lathet? Jag antar det. Helgen som kommer ska jag tillbringa i stugan på Bolmsö och fastän väderleken lutar åt regn så ska jag inte klaga en sekund. Jag lovar. Det ska bli så skönt att bara vara där. Sol eller inte, Bolmsö är fasen lika bra vilket som. Nästan... ;)

Anyway - ikväll tänkte jag hänga på Philip som ska till Växjö efter jobbet. Tänkte besöka Media Markt och knattra lite på deras datorer. Sen tänkte jag bjuda min man på bio. Har ni hört om den nya filmen 21 Jump Street med Channing Tatum (snyggingen i Step Up)? Den tänkte vi se. Jag tror att den kan vara bra. En snygg kille, humor och highschool - det känns som en bra blandning. Får se vad Philip tycker.. Men det är ju en actionkomedi så det borde han väl gilla? Hehe ;)


Move för fän!


Den här gången byter jag ut "borde" mot "ska". Nu ska jag banne mig börja röra på mig lite. Punkt och slut. Därför åkte skorna på för en joggingwalk i skogen. Skönt!

Oj, är klockan så mycket?


Vaknade av att Philip frågade mig om jag ville sova lite till. När det hände senast, eller kanske snarare om det någonsin hänt, minns jag inte. Det brukar alltid vara jag som vaknar först. Så när den frågan kom blev jag lite fundersam över varför han var vaken och inte jag. När jag sen tittade på klockan så stod den på 12:45! Jisses! Senast jag sov så länge var nog på nyår, haha. Fast med tanke på att jag körde en runda till Skeen halv 5 inatt så kanske det inte är så konstigt att kroppen bestämde sig för sova ut ordentligt idag...

Efter detta sena uppvaknande har jag inte kunnat återhämta mig ordentligt utan legat framför tv:n och slumrat hela dagen. Halv 6 bestämde jag mig för att laga lite mat och så blev det. Nu sitter jag här och undrar hur sjutton jag ska kunna somna inatt. Äh, sömn kan man väl inte få för mycket av? Tänk vad pigg jag kommer att vara imorgon!