Arlanda tur och retur

Efter en lång bilfärd, tidigt som sjutton på morgonen, kom vi fram till Arlanda för att ta emot lillasyster. Här står far, mor och pojkvän och väntar med Välkommen-hem-skylten i högsta hugg. Alla som kom från planet kom ut genom en tvådelad port som automatiskt öppnades när de kom tillräckligt nära men som vi inte såg igenom. Så efter några "Nu är det hon! Nej... Nu då! Nej..." så kom hon äntligen ut. Det känns speciellt när man ser någon för första gången efter en längre tid så det kändes skönt att hon är hemma igen! :)

En lyckans känsla!

She's back!

Väntan är över och skylten är klar. Klockan 05:30 imorgonbitti rullar bilen mot Arlanda för då kommer världens bästa syster hem! ♥

Dagens bortförklaring

Ny vecka, nya tag! Så tänkte jag lite optimistiskt igår när jag faktiskt var ute och sprang en liten runda. Men nu sitter jah här, med en skiva fikabröd som blev över sen helgen framför en film. Anledningen är att jag har lånat hem Lejonkungen 2 från jobbet och måste lämna tillbaka den i eftermiddag. Så nu är sista chansen att titta på den en gång till innan den måste tillbaka. Jag är som besatt av sångerna i filmen, ryser varje gång jag lyssnar på dem... mmm...! Så ja, det är i alla fall min bortförklaring för idag! Check!

Fina Fanny!


Sitter och väntar på att den här snyggingen till knäppis ska komma hit och hämta lite bilder från sin baldag. Kom nyss hem från jobbet och är helt mör i både benen och huvvet! Fast nu är det bara en liten jobbdag kvar innan det blir långhelg - wii! =)

Snuggle up

Klockan är över tre och det betyder att jag har klarat av första jobbdagen. Nu förtjänar jag lite snuggle up time i one-piecen och knäckemackor med kalles randiga. Vilken bra uppfinning va! Både one-piecen och kalles alltså =)

Lugnet före stormen

En och en halv dag kvar till jobb. Fortfarande ingen sol.. hm.. Dock är det rätt så varmt ute, termometern visar på 22 grader så jag kan nog vara ute lite. Sitter i uterummet, o kära uterum, och skriver lite på min "Must do" lista inför resan. Som jag säkert nämnt tidigare så är jag ett fan av listor så självklart ska jag ha med mig en sådan här lista! Sitter och spånar på lite andra nödvändigheter också som t.ex. mini-pc, sovsäck, internationellt körkort och nyss klickade jag hem tågbiljetter till Arlanda. Det är ganska svårt att veta vad man borde ha med sig men det ger sig nog tillslut. Vi ska ju inte till Afrika precis där det är svårt att få tag på saker, så det är nog rätt lugnt ändå. Ska ta tag i att mejla en bekant som bor nere i NZ och få lite tips till mitt CV bland annat. Hur översätter man att man jobbar i spelbutik? Det ska jag ta reda på, haha! Nu ska jag käka lunch; tacopaj och crepes. Mamma sa att man fick båda, vilken lycka!

Passar på att gå osminkad och mysklädd de sista lediga dagarna, så skönt!

Som ett jävla ekosystem i magen

Om två månader är jag där. Om två månader har vi landat i Nya Zeeland. Om två månader är jag antagligen superexalterad men samtidigt oerhört nervös. Det där med att resa bringar verkligen fram två olika sidor hos mig. Den ena sidan reser gärna. Det är så kul att komma iväg och se annan miljö, uppleva annan kultur och få upp ögonen för en annan värld än den lilla bubbla vi lever i här hemma. Det är spännande och roligt. Den andra sidan står för känslor som nervositet, ångest och tveksamhet. Jag trivs bäst när jag är där jag känner mig trygg och när jag är med dem som jag känner mig trygg med. Det var antagligen en klok person som kom fram till att borta är bra men hemma är bäst. För visst känner man en speciell trygghet och ett speciellt lugn varje gång bilen rullar in i Ljungby efter en resa? Så känner jag i alla fall. Därför är jag sjukt nervös, men ändå sjukt spänd inför min långresa. För den här gången ska jag inte vara borta i tre veckor på språkresa, 2,5 timme med flyg iväg från Sverige. Den här gången slår jag till rejält och reser runt halva jordklotet. Oh my... Men jag ska klara det. Och jag ska ha så himla kul på vägen! Jag vet att jag kommer vara så mycket starkare när jag kommer hem och bara den tanken peppar på lite extra. Tänk alla erfarenheter, all resvana och alla goa upplevelser jag kommer att ha i bagaget. Det kommer att bli toppen. Jag vill ju det här! Men jag blir inte klok på min mage som redan nu, två månader innan, känns som ett jävla ekosystem. Här kommer alla känslorna på en och samma gång.. Men som sagt, fy fään vad roligt det ska bli! Det kommer bli fedt! Punkt.

Sommarbilder


Två av mina tre semesterveckor har passerat så nu är det bara knappt en vecka kvar innan jag börjar jobba igen. Väntar fortfarande på det underbara vädret men det verkar vara snålt om det i år. Några fina dagar har vi dock haft och dem har jag mestadels spenderat ute i trädgården på en filt med min bok. Det är nog där jag trivs som bäst! Lata, varma dagar.. haha! I mitt lilla collage får ni några bilder på det jag har haft för mig. Så sent som igår var jag och Philip och badade i sjön, andra doppet för i år, det är illa. Men hellre två en inget! Nu ska jag spendera några dagar i stugan på Bolmsö och då får det minsann bli några fler dopp, regn eller inte. Det kan ju vara skönt ändå, eller hur? Hehe. Idag ska jag ut till Lisa och vi har bestämt oss för att sitta inne och titta på film. Det är det bästa med regn, man kan sitta inne och glo på film hela dagen utan dåligt samvete! Like! Som sista ord vill jag bara flinka in med att idag är det bara 2 månader innan jag åker till Nya Zeeland. GALET!