Det är någe speciellt med den dära båten


Magnum Temptation Chocolate

Måste bara berätta att jag smakat på en förbaskat god glass idag. Den heter Magnum Temptation Chocolate och kolla in det här:

- Chokladtäcke - check!
- Krämig chokladglass - check!
- Browniebitar - check!
- Vita chokladkulor - check!
- Chokladsås - check!

Allt detta i en och samma glass. Det var som att äta Ben&Jerrys på pinne. Kan inte bli mycket bättre! Eller jo det kan det; den finns på CityGross - 2 för 15kr! :D

Premiärtur med gummibåten

Sitter och flyter i min gummibåt i Bolmen nedanför stugan på Bolmsö. Bredvid mig finns en liten isplätt som ännu inte har spruckit upp. Det är alldeles vindstilla. Fåglarna kvittrar. Solen bränner mig i ansiktet och gör hela kroppen varm. Pappa krattar löv och Farmor och Farfar är på besök. Åh vad jag gillar det här. Våren är här! 

Ett gott autocorrect förlänger livetPå den HÄR sidan finner ni 19 andra skrattframkallande sms =)

Funkis, jovisst!


Fick ett litet mejl idag som fick mina mungipor att snudda vid öronsnibbarna. Jag ska vara funktionär på Peace and Love i år!! Jag visste att en av mina vänner hade blivit antagen redan och idag var vi tre som blev antagna till samma område. Jag trodde inte att jag skulle bli antagen alls så jag blev superglad! Citygross kunder har nog aldrig sett en gladare kassörska som idag, haha. Yes baby, YES!

sandpapper och shopping


Snart hakar jag på ett par Lisor och en Sara till Växjö för att se hur hårt jag kan hålla i min plånbok. Eller rättare sagt det som finns i. Tidningarna lockar med vårens nya färger och jag är superfrestad, så kanske får jag unna mig något. Annars tänkte jag köra på att hitta inspiration genom metoden fönstershoppa. Det är ju inte helt fel! Med mig i handväskan packar jag ner lite halstabletter. Jag har tydligen svalt sandpapper eller något i sömnen för halsen är alldeles sträv och dum. Hm...