Grillhäng i trädgården

Vilket väder vi har! Igår var det på tok för fin för att sitta inne, så jag och Sofia bestämde oss för en grillkväll. Efter en shoppingrunda på inlines inne på Maxi, där man till skillnad från Hemköp faktiskt var tillåten att rulla runt, hade vi det vi behövde. Plats: Trädgården, Hur: På en filt, Med: En engångsgrill. Lite musik på det och det hela kändes tillslut som en liten minifestival. Något som kanke väckte en idé eller två inför snar framtid. Kvällen blev mysig och god och jag fortsätter gärna att spendera mina kvällar utomhus nu om vädret går med på det, tack! Sommar.

Grillmaster vs. Kiwieater

Paketleverans


Titta vad som kom till mig med posten idag! Det är alltid lika kul att hämta ut paket, det känns som julafton. På tal om julafton och paketets innehåll kom jag att tänka på ett julklappsrim som min vän Julia fick av sin lillasyster när de var små. "Det börjar på Rygg och slutar på Säck..." Vad kan det vara?? ;)

Twist it!

Idag delar jag med mig av en dansvideo. Här presenteras nämligen alla slags danser genom tiderna. Lisa visade mig den för ett tag sedan och jag tycker den är riktigt bra! Så ladies and gentlemen - I give you Evolution of dance. Enjoy!
Kånkar på ett "problem"

Go' kväll bloggen!

Jag har bestämt mig för en sak. Jo det är sant. Jag ska köpa mig en Kånken. Har alltid tyckt att de är fina och nu, efter lite velande, har jag bestämt mig för att jo, jag ska ha en. Punkt och slut. Bra där! Snabbt beslut Malin... Dock kom en annan velande fråga med mitt beslut. Vilken färg ska det vara på väskan? Att jag aldrig kan bestämma mig.. ;) Jag har i alla fall kommit fram till två finalister, röd eller gul, och fastän det finns två fördelar fler med den gula väskan (att den finns i datormodell och har vadderade axelband) så velar jag ändå. Varför inte liksom? Ja, det undrar jag. Haha. Så kära vänner, nu behöver jag smakråd, för någon ska det bli!

Röd eller gul, gul eller röd? Bilderna är lånade från olika instagram'ers.

Starke man

I söndags var det lite ståhej i lilla Ljungby. Tågcentralen hade invigning och med på schemat, förutom karuseller och lotteri fanns Magnus Samuelsson, Sveriges starke man. Jag jobbade till 15 och fick nys om detta först efteråt så jag slängde in Philip i bilen när jag kom hem, ja nästan bokstavligt kastade, och körde dit. Väl där hittade vi rätt mycket folk och ett soligt skönt väder. Magnus höll en liten miniföreläsning om sin karriär och hur han kom in på just den banan. Jag som är svag för föreläsningar var helt såld där jag stod. Magnus verkar vara en riktig häftig kille. Väldigt ärlig och jordnära. Han varvade sin berättelse med att "visa vad han gick för" som han själv sa och böjde stekpannor, tryckte ihop läskburkar och lyfte en väldig massa vikter. Imponerande! Det var en lagom kul upplevelse en vanlig söndagseftermiddag =)

Idolbild!

+++


Den här veckan har gått i muntergökens tecken. Sol, värme och bästa vänner! Idag fortsätter den i samma spår, för om några minuter hoppar jag in i bilen och styr mot Markaryd. Där ska jag möta upp Tove och titta på Show och Musikals sista rep inför deras välgörenhetsgala. Jobbar kvällen imorgon när den ska hållas så jag blev så glad när jag fick komma och titta på repet i alla fall! Sånna här talanger vill man inte missa!

Sköna maj välkommen!

Första maj kom sådär lagom med sitt underbara sommarväder. Jag var ledig och spenderade nästan hela dagen utomhus. Vi började med brunch på altanen, invigde de nya solstolarna, åkte skateboard och gick barfota i gräset. Jag och Philip körde vetten utan tak ner till stan och premiäråt glass från glasstorget. Jag hann inviga både mina shorts, min kjol och min nya klänning. Jag menar är det så här fint väder måste man ju passa på! Avslutningsvis styrde vi kosan mot sjön för att åka lite båt. Fiske kallade vi det, men utan bete och utan engagemang fick vi istället njuta av solnedgången och årets första båttur. Måste säga att det var en himla bra start på maj!

Brunchtime med vännerna i solen.

Bella o Yoggi!

Philip höll i skateboardskola. Mini-skateboardskola..

Vicky var hemma över helgen!


Båtsläpet ville inte ner till sjön men det ville vi. Så grabbarna fick visa sina manliga sidor och sen var vi påväg!