Uppdatering från hemma

Nu har jag varit hemma i Svea rike i nästan tre veckor och hör och häpna: tiden går snabbt även här! Slängde mig rätt in i påskfirande med släktträffar och godis i massor så jag fick träffa alla saknade familjemedlemar på en gång - underbart! Var fantastiskt att få krama om alla och prata om vad som hänt det senaste halvåret, trots att det känns som man sågs igår. Det är så det ska va! Jag uppskattar verkligen när jag får höra om folk som intresserat har följt med mig på resan via bloggen och gillat vad jag berättat om. Syftet med bloggen var ju att kunna berätta för er om allt vi var med om så att ni skulle kunna vara med så mycket som möjligt. Så det är jättekul! 
 
Här hemma har jag njutit (ja faktiskt) av kylan. Luften är så frisk och för mig gör det inte så mycket att våren är sen, jag som inte har varit med sen höstkylan då. Fast när snöflingorna föll i söndags (7 april) kändes det lite drygt. Jag har hängt med mina goa kamrater. Den nya godisaffären vid Ljungbyporten har fått ett och annat besök och Sandra har kört mig på sightseeing genom Ljungby och pekat på alla förändringar, typ Subway.. haha. På tal om förändringar så är det roligt att inse hur man märker olikheterna mellan down under och sweden nu när jag är hemma. När vi kom ner till Nya Zeeland la vi ju naturligtvis märke till alla olikheter som fanns eftersom det var annorlunda mot hemma och vi stötte på dem hela tiden. Jag förväntade mig nog att komma hem "till det vanliga" men istället ser jag mer på dem som olikheter. Kanske för att vi varit iväg ett tag så vi hunnit vänja oss vid "det andra".
 
Det har verkligen varit så himla skönt att vara hemma fast nu, inne på tredje veckan, börjar jag känna mig lite rastlös. Dags för lite äventyr snart igen kanske ;) 
 
Det är nästan först nu när jag är hemma och får lite perspektiv och jämför med Sveriges för tillfället ganska tråkiga årstid som jag inser hur mycket vackert vi faktiskt har fått se! Bilden är från Whanganui River på nordön i Nya Zeeland. Fantastiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback